Lecho M. 21.01.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Odziedziczyłem mały domek (63 m2 ), działka 670 m. Problem jest tego rodzaju - usytuowany jest bardzo blizko drogi , około 1 m od płotu,no i jest dość mały.Mam zamiar przesunąć go o około 3,5 m w głąb działki i dobudowac z 3m ,a także zaadaptować poddasze co się wiąże ze zrobieniem nowego dachu.Jak można zauważyć będe miał z tym wszystkim TROCHĘ roboty, ale sen z powiek mi spędza jakim materiałem dobudować do drewniaka, i z czego zrobić strop nad całym budynkiem (stary jest do wymiany ).Może ktoś mi poradzi-czekam z niecierpliwością . z góry dziękujeLeszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.01.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 No to faktycznie niezłe wyzwanie. Najlepszy w te klocki jest W.Nitka. Jakbyś był na Budmie, to możesz go tam nawet spotkać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts