Budułaj 27.01.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Witajcie W marcu planuje rozpoczęcie budowy - na razie fundamenty projekt Daniela -Archipelag.Prosze o jakieś rozsądne adresy do hurtowni budowlanych -buduję w okolicach Siewierza (trasa Katowice -Warszawa) .jeśli macie jakieś uwagi co do budowy fundamentów chętnie poczytam. Już nie długo postaram sie odwdzięczyć własnymi uwagami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witam ! Myślę, że mogłbym Ci pomóc w Twojej budowie. Chętnie bym doradził, mam różne kontakty, namiary. Jeżeli nie masz jeszcze kierownika budowy, mógłbym nim być. Przez Siewierz jeżdżę do mojej teściowej do Lelowa. Jeżeli chodzi o materiały, to trzeba znależć tanią stal, beton na ławy, przypuszczalnie bloczki betonowe. Czy chcesz budować systemem gospodarczym, czy masz już firmę. Pomogę spisać dobrą umowę z wykonawcą.Oto moje namiary:032/22 42 3690504 666 511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts