rafał_27 06.04.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Witam!Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z Dębicy lub okolic kto tak jak ja "popełnił" budowę domu. Ktoś kto już skończył, jest w trakcie, albo ma zamiar (szczególnie ważne będą opinie tych co już po..... ("bo mężczyznę poznaje się potym jak kończy, a nie jak zaczyna....":smile:. Czekam na posty od bratanków z okolic (w końcu tyle domów się tu buduje).TO na razie i do następnego posta.. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał_27 07.05.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 hmmmm uuuu bardzo niedobrze - czyżby w Dębicy brakło internetu.. ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretka_33 10.12.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 A to ja sie odezwe:) Wprawdzie jeszcze nie jestem z Dębicy ale będę jak się tam w okolicy wybudujemy:) Zaczynamy na wiosne fajnie byloby sie powymieniać doświadczeniami:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał_27 17.06.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 No i suuper! Jak Ci idzie Margaretka?? RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretka_33 20.06.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A jakos idzie...Koncem marca robilismy fundamenty a w sobote zalalismy strop nad parterem i polewamy:D Coś te Dębickie Boby nieśmiałe... albo czasu nie maja;) a cos o tym wiem dopiero dzis sobie dychłam:) Co powiecie o Dębickich składach budowlanych bo z mojej perspektywy to jakas porazka;/ jeszcze nic tu nie kupiłam...:/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtep 03.07.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktokolwiek 19.03.2016 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Na wypadek, gdybyście mieli coś jeszcze do wybudowania lub do dokończenia - polecam firmę Fachman z Mielca, dojeżdżają też do Dębicy Ja się budowałam w zeszłym roku i powiem Wam, że ku mojemu zdziwieniu wszystko poszło szybko i terminowo. A dom się jeszcze nie rozsypał więc chyba go porządnie postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts