agnes0204 16.06.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 WITAM BUDUJĘ DOM NA 102, KOŁO STRZELEC. JESTEM NA ETAPIE POZWOLEŃ I UZGODNIEN PODŁĄCZENIA WODY I PRĄDU cHCEM ZACZĄĆ JAK TYLKO JE UZYSKAM. JESTEM OTWARTA NA WSZYSTKIE DOBRE I ZŁE RADY. (W KOŃCU TO MÓJ PIERWSZY DOM). NA RAZIE NIE MAM POJĘCIA JAK GO ZBUDUJE I DOKŁADNIE Z CZEGO PLANUJĘ BK, A CO DO DACHU OCZYWIŚCIE DACHÓWKĘ ALE NA RAZIE ŚLEDZE WASZE POCZYNANIA. MA NADZIEJĘ, ŻE NIE ZAWIODĘ SIĘ NA FORUMOWICZACH I Z WAMI NIE ZROBIE DUZO BŁĘDÓW. DO ZOBACZENIA. AGNES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Ja buduję z drugiej strony Gorzowa - w Ulimiu. Ale w Zwierzyniu - mam swój urzad gminy - bo jesem zameldowana w Górczynie. Pozdrawiam więc Krajankę. My budowę rozpoczęliśmy 30 kwietnia.Mamy fundamenty bez wylewki. Z uwagi na to ze budujemy bez kredytu, w tym roku starczy jeszcze tylko na ogrodzenie, szambo i może na studnię. Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts