Wciornastek 08.09.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Cześć, od dzisiaj buszuję na forum. Też buduję, a raczej zaczynam. Mam działkę (2000 m kw) w gminie Rokietnica. Mam mapki geodezyjne i podobno wystarczy ta kserówka z gminy dotycząca warunków zabudowy (nowy plan zagospodarowania terenu jeszcze gorący), mam architekta (przyjaciel rodziny ale nie mieli auta a my sprzedawaliśmy - handel wymienny) i mam marzenia. Wpadam w panikę, nie cierpię urzędów (okropna jest nawet poczta). Może ktoś buduje też w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 08.09.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Wciornasek - miło powitać kolejnego budującego Wielkopolanina - zapraszam do Grupy Wielkopolska - tam napewno ktoś Tobie pomoże http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=975&start=3240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts