Gość 20.09.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Nie zamilkłem, tylko czekam aż redakcja wykasuje obraźliwe dla stałych i zarejestrowanych użytkowników obraźliwe wypowiedzi jakiś chamskich anonimów, fanatyków Ytonga (najprawdopodobniej wkurzonych inwestorów co zapłacili krocie za zwykły bk, albo miernych sprzedawców na wypowiedzeniu w/w materiału). Wątek o bk grubości 42 cm uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 On 2002-09-20 11:42, Anonymous wrote: No faktycznie Jubba jakoś zamilkłeś nie wstyd Ci? popaprańcu jeden Ty.................... ............................................................pi pi pi pi pi. WOW !!! To ci dopiero cięta riposta ! A znacie dowcip o panach Paliwko i Bułka jadących pociągiem ? To coś w tym stylu ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 20.09.2002 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 To powyżej to ja. Tak mnie zamroczyła finezyjna celność wypowiedzi Anonima, że zapomniałem się zalogować Ech.... Szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 jubba nie odpowiedziałeś? Już robili Ci Więżbę a jeszcze nie maszścian a śledząc Twoje wątki kierownik budowy był 15 razy coś tu nie pasuje więc wytłumacz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Jubba wybudował już kilka domów.....w sojej bujnej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Proszę bardzo Anonimie. Obecnie ściany podchodza do stropu, więźbę będzie kładła ekipa która u sąsiada w podobnym powierzchniowo domu stawiała równo w 3 dni. U mnie też tyle im zajmie. Z kierownikiem podpisałem umowę na 15 wizyt za 1500 PLN, i był już 6 razy. Czytaj dokładnie. Nie rozumiem o co ci biega.P.S. Może byś się tak zalogował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Bardzo dziekuję za odpowiedz i zebyś miał dobry humor na sobotę i niedzielę to dodam jeszcze, że jam mam tak- zwany czarny humor i czasami się zapominam faktycznie moja odpowiedz była głupia.Przepraszam Cie więc za to że ćię uraziłem i newet wkurzyłem. Ciesz się chłopie z budowania i nie przejmuj się jest Ok.Życie jest takie piekneGorąco pozdrawiam i jeszcze raz Przepraszam.ZŁY ANonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Fakt faktem, ze Jubba napisał:"U mnie 300 m2 z trzema lukarnami i loggią robili trzy dni." Nie byloby sprawy gdyby napisal:"U mnie 300 m2 z trzema lukarnami i loggią BEDA robili trzy dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2002 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2002 Dla mnie wszyscy wygladacie na przedstawicieli producentow bloczkow, a hanna na mur-beton pracuje w ytongu, nieladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał17 21.09.2002 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2002 Hosiu BINGO! Dodam Jubba to przedstawiciel Sniadowa. Ostatnio równie śmiesznie zaprezentowali się Panowie z Solbetu startując ze zorganizowaną "promocją". "Fachowcy" pozostałych producentów są trudniejsi do rozpoznania. Może rozpiszemy konkurs kto jest kto?Co do Hanny to się z Tobą zgadzam, ale trzeba przyznać że jej trochę "impulsywne" wypowiedzi otworzyły mi oczy na to jak konkurencja Ytong-a beszczelnie nabiera klientów. Ciekawe jak bym się zachował na jej miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orka 23.09.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Chciałbym zapytać się wszystkich uczestników o jedną sprawę.Jestem projektantem, projektuję budynek szeregowy wielorodzinny w technologii ściany jednowarstwowej z betonu komórkowego. (chciałem zastosować cegłę poryzowaną, ale nie ma odpowiednich dokumentów). Inwestorom muszę zaprezentować parametry zastosowanych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Dzięki za rozbawienie mnie z samego rana. Ja przedstawiciel Śniadowa ! Dobre. Ja po prostu wybrałem ten bk bo buduję dom jednowarstwowo, a ten bloczek wydał mi się najbardziej solidny (42 cm) za przystępną cenę. A po drugie jakoś lepiej się czuję gdy wiem że za pieniądze które wydałem na bk zostaną w Polsce. Dodam że ściany wew ściany nośne i działowe buduję z miejscowego Faelbetu, o 30 % tańszego od Śniadowa. W grę wchodził jeszcze Solbet, ale w Warszawie ma niestety słabą sieć dystrybucji i sporo dolicza za transport. Przedstawiciele wszystkich bk łączcie się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 23.09.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Jestem z Wami dopiero tydzień, a już nie mogę się oderwać... Podoba mi się taka uprzejma wymiana zdań (...). A w większości zgadzam się z Jubbą. My wydajemy nasze ciężko wyciągnięte od w większości zachodnich pracodawców, to niech one nie trafiają z powrotem na zachód. "Teraz Polska". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts