Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto budowa? z betonu komórkowego grubo?ci 42 cm ?

Jasiu

Recommended Posts

Nie zamilkłem, tylko czekam aż redakcja wykasuje obraźliwe dla stałych i zarejestrowanych użytkowników obraźliwe wypowiedzi jakiś chamskich anonimów, fanatyków Ytonga (najprawdopodobniej wkurzonych inwestorów co zapłacili krocie za zwykły bk, albo miernych sprzedawców na wypowiedzeniu w/w materiału).

Wątek o bk grubości 42 cm uważam za zamknięty.

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-09-20 11:42, Anonymous wrote:

No faktycznie Jubba jakoś zamilkłeś nie wstyd Ci?

popaprańcu jeden Ty.................... ............................................................pi pi pi pi pi.

WOW !!! :grin:

To ci dopiero cięta riposta !

A znacie dowcip o panach Paliwko i Bułka jadących pociągiem ?

To coś w tym stylu ;o)

Proszę bardzo Anonimie. Obecnie ściany podchodza do stropu, więźbę będzie kładła ekipa która u sąsiada w podobnym powierzchniowo domu stawiała równo w 3 dni. U mnie też tyle im zajmie. Z kierownikiem podpisałem umowę na 15 wizyt za 1500 PLN, i był już 6 razy. Czytaj dokładnie. Nie rozumiem o co ci biega.

P.S. Może byś się tak zalogował?

Bardzo dziekuję za odpowiedz i zebyś miał dobry humor na sobotę i niedzielę to dodam jeszcze, że jam mam tak- zwany czarny humor i czasami się zapominam faktycznie moja odpowiedz była głupia.

Przepraszam Cie więc za to że ćię uraziłem i newet wkurzyłem. Ciesz się chłopie z budowania i nie przejmuj się jest Ok.Życie jest takie piekne

Gorąco pozdrawiam i jeszcze raz Przepraszam.

ZŁY ANonim

Hosiu BINGO! Dodam Jubba to przedstawiciel Sniadowa. Ostatnio równie śmiesznie zaprezentowali się Panowie z Solbetu startując ze zorganizowaną "promocją". "Fachowcy" pozostałych producentów są trudniejsi do rozpoznania. Może rozpiszemy konkurs kto jest kto?

Co do Hanny to się z Tobą zgadzam, ale trzeba przyznać że jej trochę "impulsywne" wypowiedzi otworzyły mi oczy na to jak konkurencja Ytong-a beszczelnie nabiera klientów. Ciekawe jak bym się zachował na jej miejscu?

Chciałbym zapytać się wszystkich uczestników o jedną sprawę.

Jestem projektantem, projektuję budynek szeregowy wielorodzinny w technologii ściany jednowarstwowej z betonu komórkowego. (chciałem zastosować cegłę poryzowaną, ale nie ma odpowiednich dokumentów). Inwestorom muszę zaprezentować parametry zastosowanych materiałów.

Dzięki za rozbawienie mnie z samego rana. Ja przedstawiciel Śniadowa ! Dobre. Ja po prostu wybrałem ten bk bo buduję dom jednowarstwowo, a ten bloczek wydał mi się najbardziej solidny (42 cm) za przystępną cenę. A po drugie jakoś lepiej się czuję gdy wiem że za pieniądze które wydałem na bk zostaną w Polsce. Dodam że ściany wew ściany nośne i działowe buduję z miejscowego Faelbetu, o 30 % tańszego od Śniadowa. W grę wchodził jeszcze Solbet, ale w Warszawie ma niestety słabą sieć dystrybucji i sporo dolicza za transport.

Przedstawiciele wszystkich bk łączcie się !!!!!

Jestem z Wami dopiero tydzień, a już nie mogę się oderwać... Podoba mi się taka uprzejma wymiana zdań (...). A w większości zgadzam się z Jubbą. My wydajemy nasze ciężko wyciągnięte od w większości zachodnich pracodawców, to niech one nie trafiają z powrotem na zachód. "Teraz Polska".