karolcia67 07.01.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mam nadzieję ze wśród forumowiczów są rolnicy, którzy budują jush swoje domy albo dopiero zamierzają je budować. Jestem ciekawa jak sobie radzą z pracą w gospodarstwie i budową. Ja zamierzam budować się na wiosnę i przeraża mnie to. Nie wiem jak pogodzę jedno z drugim. Myślę, że na tym forum będziemy się wspierać swoimi doświadczeniami i rozwiązywać nasze problemy.Budujący rolnicy odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.01.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Na pewno budowanie na terenie własnego gospodarstwa jest łatwiejsze niż mieszczucha na działce odległej od jego miejsca zamieszkania. Bezpieczniej dla materiałów i samej budowy. Można doglądać postępów budowy w każdej wolnej chwili a budowlańcy nie muszą dzwonić do inwestora i czekać na jego przyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts