Willie 14.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Może ktoś już zbudował albo się przymierza? Ja jestem na etapie wyboru technologii i uzgadniania małych zmian wnętrz, ale nic rewolucyjnego. Chetnie posłucham wrażeń albo zobaczę zdjęcie z natury! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 willi poszukaj watku projekty...tam masz opisane co nalezy sprawdzac w projektach archipelagu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RUsure 27.08.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Witaj,my się przymierzamy, czy ma ktoś może namiary na przykładowe lokalizacje tych domów w Lublinie i okolicach? Ja znalazłem jedną w okolicach Zalewu Zemborzyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts