AdamusG 11.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witam wszystkich budujacych mam zamiar rozpoczac budowę na wiosne domku z kolekcji muratora C33 ( 130 m2) i powoli rozgladam sie za sprawdzona ekipą która postawi mi stan surowy . Jeśli macie dobre doswiadczenia ze swoimi ekipami to prosze o namiary. Buduje w Mysłowicach w okolicach oś. Brzęczkowice pzdr wszystkich i licze na jakies info. AdamusG GG 3596165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts