kkj 17.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam WszytskichNajprawdopodobniej w przyszłym tygodniu stanę się właścicielem działki w Baninie. Czy ktoś może mi powiedzieć jak się tam mieszka, z lotniskiem nad głową? Bo zdałem sobie właśnie sprawę z tego, że jakieś samoloty będą mi fruwać nad głową. Bardzo lubię patrzeć na samoloty (w dzieciństwie marzyłem aby zostać pilotem, jak większość chłopców), ale jak mi będą zawracać co godzinę nad poddaszem Airbusy to może jeszcze zrezygnuję z zakupu. A tak poważnie to bardzo będę wdzięczny o opinię w tej sprawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witaj,Pewnie chciales umiescic ten post w watku Grupy Trojmiejskiej. By tak sie stalo wybierz klawisz "Odpowiedz" zamiast "Nowy temat"Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts