anna75 13.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam białołękę! Czy ma ktoś do polecenia firme do układani kostki brukowej (usługa + materiał)?Tanią i dobrą. Osoby z którumi rozmawiałam chcą 80-90 pln za m2. Ja mam tylko 52m2 do ułożenia - ostródzka pozdrawiam anna75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.10.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Anno, my co prawda dopiero po mału przymierzamy się do układania kostki, ale z naszych rozpoznań wynika, że sama robocizna to ok 10-12 zł/m2, materiały typu podsypka ok. 7-10 zł/m2 no i koszt wybranej kostki (nam spodobała się kostka Libetu za ok. 60 złm2 ). Chyba ktoś u nas w Grupie Chotomowskiej wspominał o jakiejś firmie: spróbuję poszukać. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts