dircik 19.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i stało się - działka już wybrana Projekt indywidualny na etapie dopracowywania ostatnich szczegółów a od wiosny można zaczynać prace. Czyli przed nami kolejna ważna decyzja - wybór ekipy. Ze względu na skromne ilości naszego czasu interesuje mnie kompleksowe podejście do całego przedsięwzięcia - chciałabym zatrudnić ekipę, która wykona całość prac, organizując sobie przy tym materiały. Ma być przede wszystkim solidna, ale najlepiej przy tym niedroga (co niekoniecznie znaczy tania . Czy możecie mi kogoś polecić, drodzy forumowicze? Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 23.10.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dircik dla Ciebie namiary na fachwca:zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts