wojcik9 16.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Wysłany : Sro Lis 16, 2005 1:00 pm Temat postu : KLUB BUDUJĄCYCH/ZAMIESZKUJĄCYCH BLIŻNIAKI I SZEREGOWCE -------------------------------------------------------------------------------- W związku z coraz to bardziej popularną zabudować bliźniaczą/szeregową oficjalnnie otwieram KLUB BUDUJĄCYCH/ZAMIESZKUJĄCYCH BLIŻNIAKI I SZEREGOWCE Sam zamierzam budować bliźniaka : SP-3000 http://studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-3000&idk=8&strona=&str=projekty.php Zachęcam do wymiany poglądów, opini, doświadczeń , ciekawych rozwiąń etc. Mam nadzieję iż klub ten będzie cieszył się szerokim zinteresowaniem, nie tylko wśród "bliźniaków". Pozdrawiam Serdecznie Paweł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Bardzo ladny ten blizniaczek Ostatnio widzialam pod Wrockiem w podobnej forumie, zrobione cale osiedle szeregowcow. Sasiedzi stykali ze ze soba tylko garazem tz byl domek, garaz, domek garaz itd bardzo ciekawie to wygladalo. Ja mam starszawa szeregowke budowana w formie kostki z lat 80-tych. Z zewnatrz byla ocieplona + dach, okna wymienione. Dla mnie zostal srodek tz wymiana kanalizacji, wody, c.o.... ale ze chcialam wprowadzic pewne zmiany, to zrobil sie z tego wiekszy remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts