Robh75 04.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Zamierzam kupić działeczkę w Stargardzie na osiedlu pyrzyckim. Zaszokowała mnie informacją, że wszystkie działki w Stargardzie mają 1500 - ... metrów. Ja potrzebuję kawałka 600 - 700 metrów, najlepiej uzbrojonego. Nie zamierzam mieć sadu, czy czegoś w tym stylu, bo poprostu nie mam na to czasu. Czy ktoś może mi jakoś pomóc? I drugi problem planuję mały domek, do 100 metrów. Mam jedynie 150 tys. Muszę się zmieścić w tej kwocie , więc jesli ktoś ze Stargardu zna jakąś tanią brygadę budowlaną, lub godnego zaufania fachowca to liczę na informacje. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Zamierzam kupić działeczkę w Stargardzie na osiedlu pyrzyckim. Zaszokowała mnie informacją, że wszystkie działki w Stargardzie mają 1500 - ... metrów. Ja potrzebuję kawałka 600 - 700 metrów, najlepiej uzbrojonego. Nie zamierzam mieć sadu, czy czegoś w tym stylu, bo poprostu nie mam na to czasu. Czy ktoś może mi jakoś pomóc? I drugi problem planuję mały domek, do 100 metrów. Mam jedynie 150 tys. Muszę się zmieścić w tej kwocie , więc jesli ktoś ze Stargardu zna jakąś tanią brygadę budowlaną, lub godnego zaufania fachowca to liczę na informacje. Pozdrawiam wszystkich budujących. witaj i zapraszam do grupki szczecinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts