bogusia 18.01.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 chętnie doradzę lub polecę fachowców,którzy u mnie pracowali okolice Pruszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 18.01.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Bogusia, czy ja u Ciebie zupełnie przypadkiem nie oglądałem (byłem z żoną) tynków w którąś z ostatnich sobót, w Grodzisku, wykonawca zdaje się Majchrzak(tynki były ładne), zresztą wszystko jedno, tak czy inaczej chętnie skorzystałbym z twojego doświadczenia w zakresie polecenia dobrych fachowców do skończenia stanu surowego a moze chciałabyś coś doradzić (jezeli "to Ty" to domek bardzo ładny), tego nigdy za wiele, jestem z okolic Pruszkowa, pozdrawiam i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusia 18.01.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Nie byleś u mnie ponieważ mój dom jest w Brwinowie, w kwestji fachowców doświadczenie mam spore bo nie jest to moja pierwsza budowa, polegam raczej na sprawdzonych. Co do tynków to moje też są ladne no w każdym razie wg mojego męża który jest raczej wymagający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts