mider7 03.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam Was serdecznie po raz pierwszy, potrzebuje kilku informacji dotyczących buowy domku jednorodzinnego w Juszkowie k/ Pruszcza Gd. Potrzebuje firmy lub samodzielnych murarzy do budowy domku jednorodzinnego. Nie mam większego pojęcia na temat cen usług budowlanych obowiązujących obecnie. Jak dana firma liczy swoją robociznę - za kondygnacje czy na roboczogodziny? Jaki sposób rozliczenia mam wybrać lub zaproponować? Wiem , że moge liczyć na waszą pomoc. P.S Jeżeli znacie jakiś dobrych fachowców to proszę o informację. Z pozdrowieniami Michalsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.05.2006 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wybierasz firme,firma robi kosztorys według projektu i wówczas widzisz co i ile.Porównasz cenowo kilka firm i wybierzesz tą która odpowiada Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts