Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna

Gość mpmj

Recommended Posts

Witaj!

Co do powyższych Firm, nic o nich nie mogę powiedzieć, natomiast mogę polecić z czystym sumieniem Firmę Gebauer.

Mój głos jest czysto SUBIEKTYWNY, bo niedługo Ich Okna będą ozdabiać nasz domek, ale jakość i staranność wykonania mogliśmy osobiście podziwiać w siedzibie tejże firmy w Tarnowie Opolskim (i nie tylko!!!), poza tym cenowo też mieszczą się w granicach rozsądku (my wszystkie okna mamy nietypowe i ich wycena pobiła wszystkich poważnych konkurentów, a i tak jeszcze wynegocjowaliśmy dodatkowe upusty... :D).

Obiektywnie mogę poradzić tylko tyle, żebyście spokojnie i bez pośpiechu porozsyłali zapytania ofertowe do producentów i poprosili ich również o przysłanie warunków gwarancji, wyceny montażu i transportu, itp. Porównacie wtedy co zawiera standard w konkretnej firmie, a za co trzeba w innej dopłacić. Wybierzecie sobie wtedy kilku faworytów i można "ruszać na łowy", tzn. wyciągnąć od tych firm, gdzie montowali okna, trochę pojeździć, pooglądać i PODOTYKAĆ :oops: ;) - to jest bardzo ważne, bo my dzięki temu uniknęliśmy wpadki (zadecydowała staranność wykonania i dbałość o detale!!!), na koniec można powalczyć o konkretne rabaty podpierając się wycenami konkurencji...

Miłej zabawy!!!

:D :D :D

P.S.:

Najlepszy okres na podpisanie Umowy to wg mnie koniec grudnia, styczeń - później mają podwyżki, kończą się promocje, gonią terminy...

https://forum.murator.pl/topic/278700-okna/#findComment-8107639