Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Do domu /ok 300m.kw./ w stanie surowym poszukuje sprawdzonej firmy zajmującej sie instalacja systemów CO --GAZ.Prosze o kontakty na firmy ,które sa przez forumowiczów sprawdzone i polecane jako godne zaufania. :lol:
https://forum.murator.pl/topic/27871-szukam-sprawdzonychdobrych-instalator%C3%B3w-cowoda-warszawa/

Polecam Pana Jarka i Roberta 0-501-1....-845 Zawodowcy 8) Ceny rozsądne ,u mnie zrobili raz , dobrze i na czas, bez porawek :D . Firma instal-net . :D z Cybulic. Czego nie mogę powiedziec o elektryku :evil:.chydraulika CO i PC działa OK.

Zmieniam post zrobili dobrze,

tylko niema sevisu J udają ,że nie ma nikogo ,Jak dzwonię to już nikt nie odbiera.jak za kasee to tak, jak reklamacja to szczaw

Czyżby nie było w Warszawie firm godnych, przez Szanownych Forumowiczów, polecenia ?

Same złe doświadczenia?

W ogłoszeniach drobnych się już konkretnie poleca, a tutaj się tylko ogólnie dyskutuje, i raczej bez nazw bo to reklama, a na wymianie doświadczeń reklama jest zabroniona

Moniś

Z cen inwestor nigdy nie jst zadowolony :cry: . zawsze jest za drogo .Cena jest wynikiem tez jakości . Pompa ,,chodzi" :D jest ciepło . :D Jaka moc ? 8) trzeba zdzwonić do pana Jarka , dobierał parametry 8) .Jak zamieszkam to powiem Czy jestem naprawdę zadowolony :wink:

Pozdrawiam

• 2 years później...