rafał123 22.10.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Mam pytanie czy ktoś ma może namiary na działki w Kiełczowie - troche sie uparliśmy z żoną na tą miejscowość więc jak by ktoś miał jakieś informacje to będe wdzięczny. (prv [email protected]Cena do uzgodnienia (świadomy jestem tam cen).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viamedia 26.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam pytanie czy ktoś ma może namiary na działki w Kiełczowie - troche sie uparliśmy z żoną na tą miejscowość więc jak by ktoś miał jakieś informacje to będe wdzięczny. (prv [email protected] Cena do uzgodnienia (świadomy jestem tam cen). Pozdrawiam Może kilka kilometrów dalej w Brzeziej Łące, widziałem ogłoszenie w autogiełdzie 1200 m za 70 tys. Mogę polecic bo sam kupiłem dwa m-ce temu po sąsiedzku. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts