DUSZKA 12.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam, mam na imię Małgorzata, mój plan to budowa domu w Koleczkowie latem przyszłego roku. Mam działkę i jestem w trakcie wybierania projektu. Poza tym nie wiem nic. Proszę o kontakt osób z okolic, które budowę maja już za soba lub sa w trakcie. Na poczatek interesuje mnie kto tanio i solidnie zrobiłby wykop na działce i fundamenty. Szukam też dobrego geodety. Proszę o jakies wskazówki. Pozdrawiam bezradna Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam, mam na imię Małgorzata, mój plan to budowa domu w Koleczkowie latem przyszłego roku. Mam działkę i jestem w trakcie wybierania projektu. Poza tym nie wiem nic. Proszę o kontakt osób z okolic, które budowę maja już za soba lub sa w trakcie. Na poczatek interesuje mnie kto tanio i solidnie zrobiłby wykop na działce i fundamenty. Szukam też dobrego geodety. Proszę o jakies wskazówki. Pozdrawiam bezradna Małgosia Witaj Serdeńku... i wal do Grupy Trójmiejskiej - pozdrawiam Krasnoludek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts