Zbyszek52 23.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam serdecznie forumowiczów. Pragnę dołączyć do Weszego grona. Rozpoczynam budowę domu w Latchorzewie II a właściwie zaczynam załatwianie formalności.Na początek pewnie jak każdy bardziej będę czerpał z Waszego niż służył swoim doświadczeniem, które mam nadzieję bedzie rosło wraz z moim domem. Czy ktoś może podać mi kontakt do geodety , który w czasie krótszym niż standardowe 1,5 miesiąca wykona mapę działki do celów projektowych? Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 23.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pierwsze słysze o takim terminie 1,5 miesiaca, Namiary na mojego geodete ci sie nie przydadza bo on z siedlec ale obiecal w przeciagu 2-3 tygodni zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts