mag_mat 05.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ukłony dla Wszystkich na polu bitwy budowlanej!Moi drodzy w Szewcach (1km za granicami miasta w strone Obornik Śl.)nabyłem niedawno domek w stanie surowym otwartym z wiezba i odeskowany - pisałem o całej historii już wcześniej. Niestety nie ma on wylanego chudziaka - pilnie szukam ekipy, ktora ustabilizuje mi grunt, zrobi przepusty kanalizacyjne i wyleje chudziak. Może ktoś ma jakieś namiary - prace proste. Mam jeszcze do oddania:) ziemie do niwelacji terenu - może ktoś jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 witaj moze popytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=798&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts