marzena77 06.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam serdecznieOd jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna działki.Rejon jaki mnie interesuje to miejscowości położone stosunkowo blisko Osowej Góry i zachodnich granic Bydgoszczy.Gdzie w tej chwili można kupić działkę która nie będzie kosztowała od razu 100 tyś. bo jak narazie przeglądam ogłoszenia i zauważyłam że większość sprzedających wycenia działki w taki sposób żeby uzyskać kwotę 100 tyś.Działki o powierzchni 3000 m2 widzę często po 30-parę złotych za m2 a np. działki o pow. 700m2 kosztuja grubo ponad 100PLN jakby nie patrzeć wychodzi zawsze około 100tyś.Dlaczego tak jest? Czy tej działki o pow. 3000m2 nie można podzielić na trzy i sprzedac po np. 50PLN?Może Wy którzy etap poszukiwania działki macie za sobą poradzicie mi gdzie mogę znaleźc coś do 50-60tyś i powierzchni minimum 700m2?Słyszałam że są jakieś działki na sprzedaz w Kornelinie nad samym jeziorem może ktoś z Was wie coś o tym warto czy nie?Podoba mi się w Łochowie,Murowańcu,Osówcu ale tam cenu już jak z kosmosu ehhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena77 06.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Przepraszam miało zapisać się w Grupie bydgosko-toruńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts