krzyss 08.09.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2002 Mnie dopiero około 40-tki przyszło do głowy zmienić mieszkanie na dom. Budowa (którą dopiero zacznę) jest jedną z nielicznych spraw, na które patrzę optymistycznie Ale czytając forum przybywa mi wiedzy, a ubywa... optymizmu. Jeżeli chodzi o lokalizację - to Warszawa. Bardzo sie ucieszyłem, czytając w jednej ze starszych wypowiedzi, że Jola_ jest z okolic Głębockiej (pisała o jakiejś hurtownii) - bo wreszcie jakiś sąsiad - ja też planuję w Białołęce. A trochę mnie przeraziło, że wszyscy są z GRUPY KAMPINOWSKIEJ. Nie mam tak jak Jola_ wnuczki (ale mam szansę mieć za kilkanaście lat ) Mam natomiast innych członków rodziny i z nimi zamierzam budować - no chyba, że dalsza lektura Forum wybije mi to z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.09.2002 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2002 KAMPINOSKIEJ - oczywiście. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 09.09.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2002 Krzyss nie poddawaj się i nie rezygnuj z budowy. Jest cieżko ale naprawdę wciąga. Pozdrowienia z tej strony Wisły (Radość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.09.2002 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Krzyss - a Kampinosu to się nie bój, bo już się wyniósł do swojego zaścianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts