lipski 18.01.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 czym sie rozni blachodachowka szwecka od" niemieckiej" jaka tania blachodachowke polecacie jaka jest cena za metr krycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 18.01.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Porównaj ceny blachodachówki a dachówki cementowej... Rok temu były porównywalne. A teraz ? Stal podrożała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.01.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Porównaj ceny blachodachówki a dachówki cementowej... Rok temu były porównywalne. A teraz ? Stal podrożała... Co!!!!!!!! Nigdy nie były porównywalne!!!! A tym bardziej jakie są ceny dodatkóe przy dachówkach cementowych!!!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 19.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Porównaj ceny blachodachówki a dachówki cementowej... Rok temu były porównywalne. A teraz ? Stal podrożała... Co!!!!!!!! Nigdy nie były porównywalne!!!! A tym bardziej jakie są ceny dodatkóe przy dachówkach cementowych!!!!!!!?????? Jeśli chodzi o materiał to mi w kwietniu ubieglego roku Brass i dobre blachodachowki wychodziły cenowo podobnie, tylko fakt że u mnie na blasze byłoby trochę odpadów, natomiast jeśli chodzi o cene robocizny to przynajmniej o połowę taniej biorą za blachodachówkę, także oprócz materiałów rozważajcie rownież robociznę, bo to nie jest kilkaset zlotych, ale kilka tysięcy. Sam zdecydowałem się na Brass'a i nie żałuję, ale gdyby to była blachodachówka to sądzę że ok 3,5 tysiąca zostaloby w kieszeni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 19.01.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Koniec roku 2003: porównałem wycenę materiału na dach z blachodachowki Planja i z dachówki cementowej z Prodachu (w tym dachówki krawędziowe, gąsiory - komplet). Planja była droższa ! Mam dachówkę cementową i jestem b. zadowolony. Ułożenie metra kwadratowego dach. cement. kosztowało (i chyba tak jest nadal) ok. 25 zl. W tej cenie obróbki blacharskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom72 19.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 witam; usłyszałem gdzieś, że i szwedzką i niemiecką blachodachówkę robią w....Polsce, hi,hi, ale nie wiem czy to prawda; pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts