boja 03.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Mam nadzieję, że odnajdą się na forum osoby budujące w Mszanie i okolicach i będziemy sobie pomagać i wspierać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boja 01.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czy w tym rejonie nikt nie buduje i nie planuje budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boja 21.12.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Mamy stan więcej niż surowy, więc mogę podpowiadać, może komuś moje doświadczenia się przydadzą.1. Okna - Oknoplast - LIMANOWA, Pan Grzegorz Koczwara - terminowo i przede wszystkim bardzo, bardzo solidnie i fachowo.2. Wylwki - firma Pana Z. z Limanowej - solidnie, szybko, bezproblemowo i równiuteńko. Robią też tynki z mixkreta, ale o tym dowiedziałam się za późno.3. Elewacja - firma Pana K. z Łostówki - solidnie, szybko i fachowo. Doradzą. Też budują, ale u mnie ktoś inny to robił.4. Materiały - najtaniej wyszło w Osielcu i Zamieściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
te_renia 31.12.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 HejMy mamy stan surowy zamkniety,budujemy w Mszanie DolnejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz9874 09.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wspaniała droga przez administracyjną mękę do własnch czterech ścian... jużn na finiszu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_a_pinteria.pl 03.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Właśnie szukam hydraulika w tej pieknej okolicy, a potem tynki i podłogi. Z góry dziekuje za ciekawe namiary na priva [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrrum 18.06.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że odnajdą się na forum osoby budujące w Mszanie i okolicach i będziemy sobie pomagać i wspierać się. Witam wszystkich, Chciałbym się też zacząć budować w Mszanie ale na razie nie mamy jeszcze działki - macie może do polecenia jakieś ciekawe opcje? Interesuje mnie działka 10-20 arów i niezbyt daleko od centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
power-tynk_pl 25.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Szukających ekipy do tynków, zapraszam na http://www.power-tynk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 14.02.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.ujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts