kruciak 12.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam wszystkich forumowiczów!Właśnie startuję z pozwoleniem na budowę w rurzycy i już chcę się trochę porozglądać, ile może mnie wynieść stan surowy, ponieważ na tyle w tym roku powinno starczyć mi pieniędzy. Ale może da radę coś ugrać na cenach materiałów dlatego będę wdzięczny za jakąś podpowiedź gdzie można kupić materiały budowlane w dobrych cenach.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 12.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 W składnicy materiałów przecenionych tu sie nie pisze podłącz się do swojej grupy, http://forum.muratordom.pl/grupa-szczecinska,t3718.htm naprzykład tam popytaj gdzie mugłbyś coś "UGRAĆ". Pisz małą czcionką tu głuchych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fauxstrider 18.04.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nie żebym był wścibski ale zanim ktokolwiek pojedzie do hurtowni po materiał powinien najpierw zapoznać się z jego dostępnością nie tyle telefonicznie co internetowo. Polecam portale budowlane, a zwłaszcza te, które umożliwiją sprawdzenie dostępności materiałów. Ceny za paliwo i telefon są duże a taki sposób szukania jest wręcz indealny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts