bogusia 18.01.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Jestem z okolic Grodziska lub jak kto woli Pruszkowa. Zarówno buduję jak i przeglądam Forum od dość dawna, zdecydowalam się czynnie w nim uczestniczyć dopiero teraz. Jestem uzależniona od Muratora i innych podobnych. Ponieważ chwilowo zakończylam budowę na stanie surowym stwierdzilam że czas zmienić prasę na jakąś o urządzaniu wnętrz i ogrodów. Ale gdzie tam, dzisiaj znowu kupilam kolejny numer.Czy taki stan podlega leczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witaj ! Raczej nie Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ale gdzie tam, dzisiaj znowu kupilam kolejny numer.Czy taki stan podlega leczeniu? Może i podlega, ale rokowania... hmmm... raczej złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 19.01.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Gazeta – jak gazeta .... ale poczekaj , Forum ! to dopiero nałóg – jak spróbujesz przestać .... hihihihih Resztę sama sobie dopowiedz . pozdrawiam uzależnieniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.01.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Witaj ! Nie Ty jedna jestes uzalezniona, ja tez biegne po kazdy nowy nr.muratora choc co miesiac obiecuje sobie,ze bedzie inaczej!Na forum tez spedzam bardzo duuuzo czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts