JA1719505057 24.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich domowników podkarpacia Stałem się właścicielem działki 10ar plus w przyszłości do dokupienia obok kolejnych 10ar pięknie położonej względem kierunków świata. W tym roku planuję podciągnięcie wody i kanalizacji oraz postawienie ogrodzenia siatki z trzech ston. Mam pytania odnośnie ogrodzenia czy konieczny jest jakiś plan ewentualnie powiadomienie urzędów (działka jest narożna z dwóch stron jest droga gminna. No jeszcze czy możecie polecić wykonawcę ewentualnie podać kwoty wykonania takiego ogrodzenia z podmurówką (do ogrodzenia mam ok 150m) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 25.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mam pytania odnośnie ogrodzenia czy konieczny jest jakiś plan ewentualnie powiadomienie urzędów (działka jest narożna z dwóch stron jest droga gminna. Przydatny link http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/przed-budowa/kiedy-pozwolenie_-a-kiedy-zgloszenie_,6320_3363.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts