Pucek 18.01.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Jestem ciekawy Waszego zdania na temat naszego bliźniaczka.Tutaj znajdziecie kilka fotek http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?idgw=495Budowę rozpoczęliśmy na jesieni w 2002 roku, wylane fundamenty. W 2003 stan surowy z więźbą deskowaniem i papą, 2004 instalacje, tynki, okna, ocieplanie i dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.01.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Bardzo okazaly dom, czy na poddaszu sa tez pokoje? Podoba mi sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 18.01.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Pierwszy komentarz i to jaki, dzięki Poddasze też jest użytkowe. Przeznaczone na gościnne sypialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 18.01.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 ladny duzy domek i to kolo Warszawy pod laskiem suuuuper no to pieknie Cie to kosztowalo, a kto mieszka w drugim blizniaczku i czy tez planujecie blizniaki lub blizniaczki zywe pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Fajny domek, ładnie się prezentuje. Ile ma metrów jedna połówka bliźniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 19.01.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Gregor Dzięki, domek faktycznie jest pod laskiem, często odwiedzają nas dziki i inne leśnie zwierza, aż dziwne, że dwumilionowym mieście są takie miejsca. W drugim bliźniaczku mieszkać będzie moja siostra, ale to nie koniec, jest jeszcze jedna część gdzie zamieszkają moi rodzice. Kto jest spostrzegawczy zobaczy z tyłu domu trzecie drzwi, to właśnie wejście do środkowej części moich rodziców. Koszty faktycznie dość spore i mimo iż jest to inwestycja trzech rodzin, właśnie z tego powodu nie mamy jeszcze parapetów, podbitki i wieeeeeluu innych drobiazgów. Nad naszymi bliźniaczkami, właśnie pracujemy, w końcu do dziadków nie daleko, a to chyba w takim przypadku duży plus. Monka Tobie również dzięki za pochwałkę, co do metrażów, jedna połówka bliźniaka ma: parter 57mkw, góra 59mkw, poddasze 100. Na dole jest jeszcze wspólny garaż 34m i mała kotłownia z pralnią, a nad nimi mieszkanko rodziców, którzy byli motorem napędowym całego przedsięwzięcia. Tu należą się im wielkie podziękowania za ogromną pomoc, dowiedli, że nigdy na budowę nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Bardzo sympatyczne przedsięwzięcie rodzinne. Podoba mi się staranność wykonania i taka ogólna - jak by to rzeec - czystość kompozycji. Symetria, jednolite wykończenie całości - pewnie ogordzenie też będzie jednolite (niestety, piętą achillesową bliźniaków jest często "asymetryczność" poglądów estetycznych właścicieli poszczególnych połówek). Rodzice fajnie to wymyślili i w nagrodę będą mieć teraz dzieci i wnuki pod bokiem na starość. A przy tym nikt nikomu w gary nie musi zaglądać. A może pokażesz jakieś zdjęcia ze środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 19.01.2005 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Dzięki za uznanie, nawet nie wiesz jak mi jest miło „słyszeć” takie słowa. W środku prace trwają, jak na razie mogę się pochwalić zdjęciami kotłowni, którą od początku do końca wykonałem własnoręcznie z pomocą mojego przyjaciela Irona. http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?idgw=309&ot=tak&str=4&kat=Wydarzenia&szukane= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Bardzo fajny domek a przedewszystkim pomysł mieszkania rodzinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts