tomek_jab 13.11.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Trochę o mnie, a więc buduję koło Wodzisławia (Marklowice to tam gdzie zwijają asfalt na noc), zacząłem 18 września i dziś mam piwnice z zalanym nad nią stropem i teraz szykuję się do zimy.A teraz pytanko: chcę kupić przed końcem roku Porotherm 38 cm żeby na wiosnę nie dowalili mi 22% Vatu - gdzie najtaniej? A może wypersfadujecie mi te ściany jednowarstwowe z Porothermu 38, może 44? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witaj,Ja w projekcie mialem 1-warstwowe ale 44. Czy aby 38 wystarczy??? W rezultacie i tak zamienilem technologie na beton komorkowy i styropian - po wielu wyliczeniach wychodzilo, ze bedzie taniej.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts