mg31 03.03.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witam wszystkich, Zamierzam kupic dzialke w Lesznowoli. Mam oferte - 80 tys za dzialke 1000m. Mam pytanie czy orientuje sie ktos czy jakie ceny dzialek sa w Lesznowoli? Czy to jest dobra oferta? Czy w poblizu bedzie moze przebiegac jakas droga szybkiego ruchu, czy autostrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.03.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 witajbede budował sie w okolicach (trochę blizej wwy).śledziłem ceny działek w poblizu. około 20$.czy działka jest z mediami, bo wtedy ceny bywaja dość rózne?no i czy działka nie jest w środku pola. gmina wymaga min 1000m do pozwolenia na bud.droga owszem jest w planach przebiega przy Lesznowoli, Nowa Wola, Zamienie.W UG pokażą Ci jej trasę, aczkolwiek projektkowano ją chyba 25 lat temu i nie wiadomo, czy zostanie wybudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts