andrzej74 24.12.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Witam, od pewnego czasu zaglądam na forum Muratora, postanowiłem przyłączyć się do klubu z Trójmiasta, na wiosnę zaczynamy budowę domu w Chwaszczynie, będzie to projekt APS 136 z archi-projektu. Mam nadzieję, że mogę liczyć czasami na Wasze porady, na razie razem z żoną jesteśmy trochę "zieloni" ale pracujemy nad tym. Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia, bo jak ono będzie to wszystko inne z pewnością sie ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.12.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Witaj Andrzeju - zajrzyj do wątku TROJMIASTO i OKOLICE i zamiast "nowy temat", kliknij "odpowiedz" - w ten sposób dołączysz do naszej grupy Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts