zofia 18.01.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kierownik budowy i inspektor nadzoru poszukiwany - Zabrze. A w ogóle jak ich szukać? Słyszałam, że nie mogą być zaprzyjaźnieni.Budowa - lato 2005. Zofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polecam mój nadzór i mojego kierownika.Jeden z Zabrza drugi z Gliwce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estech 19.01.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 A ja polecam siebie jako inspektora. Ostrzegam, że wykonawcy nie majš ze mnš łatwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 09.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam, Czy mógłbym również dostać na priv namiary na dobrego (i niedrogiego) kierownika budowy? Pozdr, Rafal Marciniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts