frames 18.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam,po 4,5 mca walki(od wytyczenia ław do stanu zamknie tego z tynkami ,sufitami,posadzkami-kafelki w 30 %) dziś o 14 uruchomilem podłgówke.CO grzejnikowe chodziło juz tydzień,ale teraz to juz komplet ogrzewania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 20.01.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 frames nie za szybko słyszałem że dom powinien odstać przez sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 20.01.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A ja gratuluję! Myślę, że taki rezultat wymaga dużo zaangażowania i świetnej organizacji. Powodzenia! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.01.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 ja też gratuluję !!!! u nas tez szybko poszlo , mamy kominek i w nim palimy, bo gaz dopiero na wiosne nam pociągną ( zaczelismy 2 sierpnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.01.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Gratuluję . A komentarze do Framesa , proszę wpisywać tutaj : komentarze do WCZEŚNIAKA FRAMESA co podłogą grzeje Pozdrawiam z oczekiwaniem na ciąg dalszy dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 21.01.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Też gratuluję, choć wstrzymaj się z płytkami na ścianach i włącz wszelką mozliwą wentylację (zwłaszcza jeśli masz drewniane okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts