KrzysiekSw 19.01.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ponieważ nie znalazłem nigdzie opinii.Ponieważ nikt mi nie odpowiedział w wątku Szukam dobrych okien, to Otwieram nowy wątek, może bardziej się rzuci w oczy.Czy ktoś kupował może okna w MFOiD? Macie jakieś spostrzeżenia, uwagi na + lub -? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.01.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 podciągam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 19.01.2005 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 No nie wierzę, że tylu Forumowiczów i żaden tam nie kupował?Też chyba nie kupię................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.01.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jak pytałem o te moje z Krakowa to też nikt się nie odezwał J Podciągam w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 20.01.2005 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Jak pytałem o te moje z Krakowa to też nikt się nie odezwał J Podciągam w górę Też nikt nie wstawiał.... Jerzysio, czyli jesteśmy pionierami. Podciągam do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 .. nie chcę Cię martwić, ale z tego chyba nic nie będzie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Krzysiek Chyba zrezygnujesz z tych okien...... a może ta fabryka nie istnieje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.01.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Na razie istnieje . Jest to młoda, prężnie rozwijająca sie firma . Wyroby maja niezłe - niestety nie zasiegalem opinii u dużej ilości odbiorców i u Pchełka co do posiadanych kwitów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 21.01.2005 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Dzięki Jerzysio, za podciąganie Dzięki Stary za odpowiedź, twierdzisz, że wyroby mają niezłe, czyli miałeś z nimi do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.01.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 No cóż ,osobiście nie miałem z powodów znanych niektórym ,ale rozmawiałem z ludżmi np. dealerami odbierającymi od nich towar i zbytnich narzekań nie słyszałem .Poza tym zawodowo obserwując rynek widzę jak się rozrastają . ps. KIEGY WY PRACUJECIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.01.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 .... otóż to SAMI NIE WIEMY Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 22.01.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 A jakie okna chcecie kupić - białe czy kolorowe, małe czy duże, mało czy dużo - jakie mają mieć parametry. To jest ważne. Apropo pracy to macie rację. Od pracy plecy się garbią. marzę o tym by poleniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.01.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Okna raczej białe, praktycznie sama typówka, żadnych trójkątów, jojek itp. Dodatków ponad hamulce w balkonowych nie wymagam. W każdym oknie jedno skrzydło RU, generalnie standard. Rozważam kolor, ale profil wtedy chciałbym mieć barwiony (nie tylko sama okleina), więc wtedy kolor musi być dwustronny? Liczba komór - tak jak wyliczał Jareko nie ma olbrzymiego znaczenia, więc nie podniecam się tym. W MFOiD dali mi b. dobrą cenę, bo wycena na dwa domy. Jeszcze niezłą ofertę dostałem z Hoverola - Pchełek, wiesz coś o nich? No i w grę wchodził jeszcze Abakus - robią na profilu Salamander i okuciach Roto, ale są już trochę drożsi. Pchełek, bardzo liczę na Twoją odpowiedź, bo człowiek, jak ma za duży wybór, to głupieje Aha, okin, z balkonowymi jest 18 sztuk, kuzyn może zrobiłby zakup łączony, u niego podobnie, ale ma 4 duże trójkątne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.01.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ja mam okna z tej fabryki. PCV. Kolor z zewnątrz, białe w środku. Mam je od sierpnia, ale jeszcze nie mieszkam w domu, więc niewiele moge o nich powiedzieć. Cenowo byli atrakcyjni i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.01.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Dzięki Dana, może jeszcze ktoś...Pchełek, czy ta większa ilość szczegółów przeze mnie podana wystarcza? Będę wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 27.01.2005 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Podciągam, ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 27.01.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Też mam ich okna, jak na razie jest ok. Zamawiałem, a może nie będę pisałgdzie, są solidni terminowi i oczywiście nie tylko okna ale i całe ustrojstwo z nimi związane można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 27.01.2005 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Też mam ich okna, jak na razie jest ok. Zamawiałem, a może nie będę pisałgdzie, są solidni terminowi i oczywiście nie tylko okna ale i całe ustrojstwo z nimi związane można kupić. A od dawna masz te okna, przynajmniej jeden pełny sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 27.01.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jeszcze nie cały sezon, dodam jeszcze, że profil Veka, okucie Winkhaus i co tu zrąbać można? Bardziej podobają mi się profile Aluplast, ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 28.01.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dzięki, na mojej chałupce są o ok. 2 tys. tańsi od Oknoplastu (profil ten sam, tyle, że okucia MACO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts