KrzysiekSw 21.02.2005 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Podciągam po 3 tygodniach....Narazie znalazłem 1 realizację po 2 sezonach i jest O.K.Może jeszcze ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z Jaworowej 25.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam, dloogo mnie tu nie bylo, wiec dopiero dzis zobaczylem Twoje pytanie. Jesli jeszcze sie zastanawiasz, to ja... POLECAM ! MFO zamontowalo u mojego sąsiada okna plastikowe, na zewnątrz kolor, w całym domu. Solidni, teminowi. Po dwoch latach w jednym duzym oknie od poludnia (nagrzewało się) wypaczył się minimalnie plastik i podczas burzy przeciekało. W ciągu trzech dni przyjechali i coś zrobili, że jest OK. Dzieki temu, ze sąsiad polecał, skorzystałem i ja. W styczniu 2004 zamówiłem u nich plastiki do mieszkania mojej mamy. Na razie wszystko chodzi Na koniec skorzystałem i ja - w kwietniu 2004 zamontowali mi drewniane okna do mojego domu, a w sierpniu na moje wezwanie przyjechali, nasmarowali i wyregulowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 28.02.2005 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dzięki za odpowiedź, już się raczej przestałem zastanawiać, prawdopodobnie w tym tygodniu spiszemy umowę. Chciałem zamówić w Oknoplaście, ale tam jest ponad 2 tys. drożej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 28.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja mam ich okna i jestem na razie zadowolony. Montowane w lipcu 2004. Byli atrakcyjni cenowo i terminowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z Jaworowej 28.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Aaaa, no i faktycznie nie napisałem o bardzo ważnej sprawie - byli ATRAKCYJNI CENOWO i mozna było trochę się potargować. Nie mówię, że jestem orłem negocjacyjnym, ale Oni byli elastyczni powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 28.02.2005 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ...................... Na koniec skorzystałem i ja - w kwietniu 2004 zamontowali mi drewniane okna do mojego domu, a w sierpniu na moje wezwanie przyjechali, nasmarowali i wyregulowali. To i drewniane robią??? - bo na ich stronce wszedłem od razu w PCV, widziałem jeszcze aluminium. Ja już zdecydowałem się na 5-komorówkę, chyba kolor 1-stronny. Pytanko jeszcze - nic się nie dzieje z okleiną po 2 sezonach? Ja wiem, że ona jest niby wprasowywana ciśnieniowo, ale zawsze warto spytać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 20.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Podciągam, bo dzisiaj dostałam od nich ofertę i jak dotąd jest to najlepsza oferta jaką dostałam.Może jeszcze jakiś użytkownik się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 21.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1204068&highlight=#1204068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kaskaaOczywiście czytałam Twój post w Grupie Babickiej. A powiedz mi, gdzie kupowałaś okna. My mamy ofertę z siedziby na Broniewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
europe4you 20.08.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Choć watek już sprzed lat to chciałam się wypowiedzieć na temat mazowieckiej Fabryki Okien i serwisie, ktory świadczą. Okna zamowione w ramach inwestycji spóldzielni , dopłacilismy do ciepłych okien plus rolety zewnętrzne . Na swojej stronie reklamują rolety tak jakby byli ich producentem. Po zamontowaniu jednak okazalo się ze nie oni sa ich producentem tylko pośrednikiem. Rolety zostały zle zamontowane i nie podłaczone, okna zreszta rownież posiadają wady montazowe. Kilka miesięcy trwa korespondencja i rozmowy na temat poprawek, efekt jest taki ze telefonu nie odbierają, na reklamację nie odpowiedzieli. Pan z MFOiD podał nam telefon do producenta rolet abyśmy sami sobie ustalali usunięci usterek - niedziałająca roleta, zabudowane rewizje. Oni choć przedstawili nam ofertę, wzieli pieniądze nie czują się winni. Od marca niewiele się zmieniło w tym temacie. Reasumując. ponieważ w domu jeszcze nie mieszkamy to trudno mi się wypowiedziec na temat samej jakosci okien i przenikalności ciepła (choć urodą nie powalają, a okno tarasowe- suwane bardzo źle chodzi) ale wiem jedno serwis jest do bani i nikomu nie polecam tego producenta. Pierwszy raz spotkałam się z taką ignorancją i brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi na pisemne reklamacje. Pozostaje zwrocić się do UOKiK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts