asz 19.01.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam wszystkichCzytając forum znalazłem sporo dyskusji na temat usytuowania wjazdu na działkę od południa.Mam pytanie: a jak jest z wjazdem od zachodu? Na co w tym wypadku zwrócić uwagę przy wyborze projektu?Mam właśnie taką stosunkowo niewielką działeczkę i przymierzam się do rozpoczęcia przygody (?) z budowaniem.Przepraszam za ewentualne błędy ale jestem absolutnym debiutantem na forum.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 19.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Pozdrawiam. Mam tę samą kwestię do rozstrzygnięcia. Działeczka z wjazdem od zachodu i etap poszukiwania projektu. Dobrze byłoby gdyby ktoś doradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 19.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Mi kiedyś tak doradzano: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30279&highlight=migota Najłatwiej jest kliknąć na"szukaj" i tam wpisać odpowiednie hasło np."wjazd od zachodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 19.01.2005 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Mi kiedyś tak doradzano: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30279&highlight=migota Najłatwiej jest kliknąć na"szukaj" i tam wpisać odpowiednie hasło np."wjazd od zachodu". Od tego zacząłem, ale wystrzeliło mi 161 postów w samym dziale projekty, a chwilowo siedzę na modemie i to w dodatku nie swoim:-( Ogólnie ciekaw jestem Waszych sugestii i doświadczeń, a niekoniecznie gotowych projektów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 19.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Mam te same doświadczenia, co Adam. Ciężko wybierać, jak nie wiadomo czym się kierować. Wskazówki obeznanych w temacie są cenne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkus 25.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 przy tak ogolnym pytaniu można tylko powiedziec " na wszystko " podaj chociaz jaką masz szer. działki ? czy masz juz warunki zabudowy ...a jak masz to co gmina wymaga ? jak juz to będziemy wiedziec to nastepne pytanie ...to... jakiego programu uzytkowego wymagasz ?? czy może masz wymagania typu -tylko "parterowy" czy tylko " z poddaszem " ?? a tak własciwie to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.01.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 No właśnie, jak nie ma Planu to zaczekaj na WZ, albo zobacz co postawili sąsiedzi, dostaniesz to samo, takie treraz prawo, a nie że się ponapalasz, juz prawie meble poustawiasz, a tu małe qq od gminy i a'piat' od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 05.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam!Szukaliśmy właśnie działki z wjazdem od zachodu. Mam tak położone mieszkanie w bloku, balkon jest od wschodu i co za roszkosz latem po południu tam zasiąść. Kupiliśmy właśnie taką działkę i szukaliśmy takiego projektu, aby taras nie był bardzo nasłoneczniony. Jak będziemy chcieli siedzieć na słońcu to zawsze to można zrobić, ale po południu na zacienionym tarasie.. jaka rozkosz. Zbudujemy dom na bazie WM 08 http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W08.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts