ancymonka 19.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam, ponieważ zepsuł mi się licznik wody, zmuszona jestem do wymiany tegoż. Tak więc wczoraj nabyłam wodomierz - i z tym wiąże się moje pytanie. Kupiłam wodomierz najtańszy - jakiejś włoskiej firmy B Maters - czy ktoś posiada jakiekolwiek doświadczenia z tym sprzętem? Do tej pory miałam wodomierz Metron, słyszałam, że to dobry producent i tak sie zastanawiam, czy głupoty nie popełniłam łakomiąc się na tańszy...? Mam nadzieję, że nie. BARDZO liczę na każdą opinię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.01.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jeżeli ma homologacje to nie powinno być kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_doktorek 19.01.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jezeli masz umowe z wodociagami, to ich obowiazkiem jest aby urzadzenie pomiarowe bylo sprawne. (Jezeli sa plomby to zglaszasz i ci wymienia). Jednak najprawdopodobniesz mieszkasz w bloku i to spoldzielnia sie z toba rozlicza. Wtedy kazdy wodomierz z homologacja i z plombami mozna wykorzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajnik 28.01.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Oj, Wojtek, Wojtek! Ancymonko, no cóż, sama sobie odpowiedziałaś. Jest taka nasz polska cecha narodowa: cudze chwalicie, swego nie znacie. W Polsce produkuje się bardzo dobre wodomierze, choćby Metron, czy Powogaz Poznań. Nie ma powodu, żeby sięgać po włoszczyznę, często tandetną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.01.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A ile kosztował ten tani wodomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts