katarinka 19.01.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam, ale.......Z różnych względów chciałabym zmienic swój nick - bardzo mi na tym zależy. CHciałabym wyrzucić z nazwy drugie "k" tak, zeby zostało "katarina".Czy jest to możliwe ?Jak wygladałoby to technicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Zarejestruj się na nowo pod nickiem "katarina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 23.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Oczywiście można byłoby się zarejestrować na nowo, ale na pewno trzeba byłoby wybrać wtedy inny adres e-mail. A i dotychczasowe posty pozostałyby pod starym nickiem. Lepiej zadzwoń do Muratora i poproś o połączenie z administratorem Forum. On jest w stanie zmienić twój nick! Ja tak zrobiłem, zanim jeszcze napisałem cokolwiek na Forum. Niestety nie zachowałem numeru telefonu, maila ani nazwiska tego Pana. Ale jest to oczywiście technicznie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts