Eliza1978 24.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam wszystkich budujących i przyszłych budujących . Pilnie nawet bardzo pilnie poszukuję działki w Kwirynowie w otulinie nowych domków. Min wymiary działki 29 szerokość i 28 długość. Max wielkość działki 1300 m. Ważne dla mnie jest to aby działka miała warunki zabudowy na domek jednorodzinny (przy założeniu że dla terenu nie ma aktualnego planu zagospodarowania terenu). Bardzo Was proszę o pomoc.W ostatnim okresie czasu zrobiłam już tyle kilometrów w poszukiwaniu za ładną i wymarzoną działeczką, i nic . W Was cała nadzieja. Za dobrą informację (kontakt z właścicielem działki) naprawdę się odwdzięczę się. Eliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 30.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Jeśli Kwirynów leży na płn od Babic (kierunek na Górę śmieciową), to przy tej drodze jadąc od Babic po lewej stronie są 2 albo 3 stare budynki (niezbyt ciekawe) - mieszkają w nich tubylcy - poznasz po kurach na tzw terenie,zwykle takie osoby są najlepiej poinformowane, drugim źródłem informacji są nowi inwestorzy (od kogoś musieli kupić i ten ktoś może mieć coś jeszcze do sprzedania albo zna sąsiada) ja tak kupiłem działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts