kombi 17.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 STAL, STAL .STAL oto jest pytanie gdzie najtaniej cóż ja moge mały ŻUCZEK huty nie mam ale podpowiem HURTOSTAL 2 NA POMORSKIEJ tylko pamietajcie do wiazania zbrojenia używa sie drutu wiązałkowego a nie snurka od snopowiązałki ] kto to zna he he mieszczuchy[ a w hurtostalu tego nie maja wiec trzeba kupic po drugiej stronie w centrostalu bydgoszcz a jak juz cos kupicie to ja to zawioze mój tele na LIŚCIE a teraz prywatne pytanie szukam sam SYRENA może cos wiecie gdzie takie cacka stoją i rdzewieją chetnie to obejrze a może i odkupie syrenki to bedzie mój skansen PODAWAJCIE NAMIARY PLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 17.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 sory to miało iśc na grupe szczecinska ale kom zacząl szwankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts