szifek 10.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witajcie.Pomyślałem i postanowiłem coś zmienić w swoim życiu.Razem z żonką postanowiliśmy wybudować domek.Poszukujemy działki w okolicach łodzi,najlepiej nowosolna,teolin,mileszki.Może coś komuś odbiło się o uszy???Dajcie znać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć! Jesteśmy na tym samym etapie i szukamy w tej samej okolicy Z takich sensownych cenowo (65zl/m) - z biura mediator w Nowosolnej, 1,5 km za granicą Łodzi. Jest dzielony grunt i tworzone osiedle domków. Nie widziałam tego, bo szukam czegoś przy lasku, ew z kilkoma chociaż drzewami a tam ponoć raczej pusto. Pozdrawiam ciepło i powodzenia w szukaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts