justa92 08.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam, Dawno nie pisałam, gdyż na razie nie ma o czym. Papiery leżą w Ożarowie i czekamy na pozwolenie na budowę. Regularnie jednak czytuję forum i obserwuję poczynania wszystkich właścicieli ziem Marianowa. Dzięki za tabliczkę "nie dotyczy pojazdów budowy", która zawisła w naszej Al.Cisowej.Obecnie bardzo potrzebuję Waszej pomocy w kwestii sławojki, wychodka czyli drewnianego WC. Jezeli ktos ma i chciałby odstapic, prosze o kontakt. Pozdrawiam serdecznieJusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.05.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witaj!A nie prościej samemu zbudować ten szlachetny przybytek???? Sprawna ekipa potrzebuje na to max 2 godziny...Jakoś perspektywa przenoszenia używanej sławojki do mnie nie przemawia, ale może ja za bardzo higieniczna jestem...Pozdrawiam i życzę powodzenia!Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts