MonikaH 28.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich na Forum! Jestem świeżutkim nabywcą działki budowalnej w Stęszewie i, jak mam nadzieję, niedługo ruszymy z budową Niestety na działce mamy wykop pozostały po poprzednich włascicielach.i musimy zasypać (bedzie domek bez piwnicy)... Czy znacie może kogos z okolic Stęszew, kto ma sprzęt i niedrogo wykonuje takie prace? Poszukujemy też ziemi z wykopów do zasypania, bo na naszej działeczce jej za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaH 03.09.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam wszystkich na Forum! Jestem świeżutkim nabywcą działki budowalnej w Stęszewie i, jak mam nadzieję, niedługo ruszymy z budową Niestety na działce mamy wykop pozostały po poprzednich włascicielach.i musimy zasypać (bedzie domek bez piwnicy)... Czy znacie może kogos z okolic Stęszew, kto ma sprzęt i niedrogo wykonuje takie prace? Poszukujemy też ziemi z wykopów do zasypania, bo na naszej działeczce jej za mało.... Dziękuję wszystkim: już mam, ale nie ziemię, tylko odpowiedź... okazuje się, że zasypywanie wykopu nie bedzie dla nas opłacalne, bo ubijanie tego będzie drogie, a bez tego się nie da budować, bo może popękać Na razie wahamy się między budową domu z piwnicą albo budowanie bez piwnicy, ale na wysokim fundamencie. Czy miał ktoś może takie doświadczenie? Za wszystkie rady z góry serdecznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts