Michal_Barys 11.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, właśnie kupiłem mieszkanie i mam już umówioną ekipę remontową na za 10 dni. Oczywiście zajmują się wszystkim ale jak się dzisiaj okazało elektryką tylko tak żeby gniazdko podłączyć. Mam więc te 10 dni aby wykołować jakąś dobrą ekipę która zmodernizuje mi instalacje elektryczna w mieszkaniu według moich potrzeb. Głównie gniazda, włączniki światła i oświetlenie. Czy możecie mi kogoś polecić???Z góry wielkie dzięki z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, właśnie kupiłem mieszkanie i mam już umówioną ekipę remontową na za 10 dni. Oczywiście zajmują się wszystkim ale jak się dzisiaj okazało elektryką tylko tak żeby gniazdko podłączyć. Mam więc te 10 dni aby wykołować jakąś dobrą ekipę która zmodernizuje mi instalacje elektryczna w mieszkaniu według moich potrzeb. Głównie gniazda, włączniki światła i oświetlenie. Czy możecie mi kogoś polecić??? Z góry wielkie dzięki z pomoc Napisz z jakich okolic jesteś i popytaj w grupach budujących w Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts