Zach 24.03.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam,czy ktos moze wie jak dzisiaj wyglada sprawa dzialek w Miłoszycach?Wiem ze byly jakies przekrety z Panem Kulikowskim itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max41 15.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Sprawa pana K arcymistrza już jest rozwiązana byłem w inwestycji energetycznej we Wrocławiu i Pan kierownik pokazał plany zakładania skrzynek elektrycznych do działek. Inwestycja ma ruszyć latem 2009 r lipiec- sierpień . Pan K został wywłaszczony z działek – drogi przez Sąd. Następnie gmina wydaje zezwolenie na budowę tylko nie wiem, dla czego na działki 1200 m w wzwyż, ale oto pytałem się dosyć dawno może coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts