neta2w1 20.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam! Jako pierwsza pochwalę się że jestem właścicielką projektu Smukły. Jesteśmy na etapie zalewania wieńca. Mamy nadzieję jeszcze w tym roku się do niego wprowadzic. Budujemy w Wojcieszycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 07.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam Cie neta2w1.W tym roku zaczynamy budowe domu "Sasza",napisz prosze jak ma sie obecnie cena budowy(ile sobie licza budowlancy) stanu surowego bez dachu.Bedziemy budowac w Jeleniej Gorze.Moze podasz jak Cie ta budowa cenowo wychodzi,zebym miala jakas orientacje.Bylby to jakis punkt odniesienia,a tak jestem calkiem zielona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalany 27.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 witamja tesz zaczynam przymiarki do budowy domu ale w okolicy janowic wielkich jak ktos ma sprawdzona firme ktora postawi stan surowy to prosze dac znacpodam moje gg 6287492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam Cie neta2w1.W tym roku zaczynamy budowe domu "Sasza",napisz prosze jak ma sie obecnie cena budowy(ile sobie licza budowlancy) stanu surowego bez dachu.Bedziemy budowac w Jeleniej Gorze.Moze podasz jak Cie ta budowa cenowo wychodzi,zebym miala jakas orientacje.Bylby to jakis punkt odniesienia,a tak jestem calkiem zielona.Pozdrawiam Sorki że tak długo nie odzywalam się. Nie mogę ci powiedzieć ile kosztują budowlańcy bo my stawiamy sami. W sobotę czyli 30.10. będziemy mogli powiedzieć ze mamy stan surowy zamknięty za jedyne 22 tys ( dwadzieścia dwa). Z tego co mi wiadomo to budowa z ekipą kosztuje jeszcze raz tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 01.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam Cie neta2w1.W tym roku zaczynamy budowe domu "Sasza",napisz prosze jak ma sie obecnie cena budowy(ile sobie licza budowlancy) stanu surowego bez dachu.Bedziemy budowac w Jeleniej Gorze.Moze podasz jak Cie ta budowa cenowo wychodzi,zebym miala jakas orientacje.Bylby to jakis punkt odniesienia,a tak jestem calkiem zielona.Pozdrawiam Witam! Na dzien dzisiejszy mamy stan surowy zamkniety. Prace wszelakie wykonujemy sami. Oprócz nadzorcy budowlanego, projektantki i geodety nasza budowa nie widziala wiecej fachowców. Koszt na dzien dzisiejszy 22 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak sytuacja się u was przedstawia na dzień dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja na dzień dzisiejszy mam wstawione okna pokryty dach dachówką (brązową). Może macie jakieś propozycje na kolor elewacji do brązowych dachowek. Odrazu zaznaczam odpadają wszystkie odcienie pomarańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jestem w szoku jesli chodzi o cenę ssz u ciebie!!! ile dałaś za okna? u nas sam beton i zbrojenie 6 tyś. a gdzie jeszcze pustaki, strop jakieś 10 tyś., nie mówiąc o dachu ale z chęcią poznam kosztorys bo też budujemy prawie sami, może się czymś zainspiruję Budujemy w okolicach Bolesławca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka01 31.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam, Zalezlismy chyba (?) dzialke naszych marzen, w Sobieszowie. Chcemy ja kupic, czy ktos na forum moze polecic dobrego/taniego geodete, projektanta/wykonawce?I naturalnie serdeczne pozdrowienia dla wszystkich budujacych sie.Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flintka 08.09.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam wszystkich budujących w okolicach Jeleniej Góry! Ja również do nich się zaliczam. My budujemy "Gracjana" i jesteśmy na etapie pokrycia dachu dachówką. Z bardzo miłą chęcia wymienię się informacjami oraz zaczerpnę porad osób będących już na dalszych etapach Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flintka 08.09.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam, Zalezlismy chyba (?) dzialke naszych marzen, w Sobieszowie. Chcemy ja kupic, czy ktos na forum moze polecic dobrego/taniego geodete, projektanta/wykonawce? I naturalnie serdeczne pozdrowienia dla wszystkich budujacych sie. Ewka Witam Ewa! Ja wybrałam geodetę do wyznaczenia działki, którego znalazłam na internecie (Cyberski-miał dorą cene), jednak to było rok temu w związku z czym musisz po prostu podzwonić i sie popytać Co do wykonawcy, również moge polecić naszego bo to solidna firma, jednak na początku radzę załatwiać dokumentację bo to schodzi dłuuuuugo i wybrać projekt, gdyż wszyscy wykonawcy podają cenę na podstawie projektu! Życze powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flintka 08.09.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ja na dzień dzisiejszy mam wstawione okna pokryty dach dachówką (brązową). Może macie jakieś propozycje na kolor elewacji do brązowych dachowek. Odrazu zaznaczam odpadają wszystkie odcienie pomarańczy Witam! Dla mnie do brązowej dachówki pasuje BEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts