Capra 07.03.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Hej- tu nowa budująca baba (mężasta). Jak tylko rozmarznie zaczynamy stawiać nasz domek. Już nie mogę się doczekać. Podziwiam wszystkich, którzy zdecydowali się podjąć to życiowe wyzwanie i pozdrawiam budujący Lublin. Od dawna marzyłam o własnym kawałku podłogi i trawy i oto moje marzenie się spełnia. Pozwolenie na budowę już jest. Może ktoś z Was buduje się na osiedlu Szerokie (między Nałęczowską a Wojciechowską). Chętnie nawiążę kontakt, wymienię się doświadczeniami a jak będzie potrzeba to mogę coś poradzić przy wnętrzach - jestem plastykiem z wykształcenia (niestety nie pracuję w zawodzie i nad tym ubolewam ). Pozdrowionka. Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.03.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Capra, w grupie lubelskiej znajdziesz sąsiadów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts