Jimmy26 01.08.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam,Zamierzam się wybudować pod Wrocławiem. W związku z tym mam do szanownych znawców tej trudnej sztuki kilka pytań:1. Czy warto kupić działkę w Siechnicach w niedalekiej okolicy wałów przeciwpowodziowych (mam co do nich pewne obawy)? Ewentualnie jakie okolice polecacie na zbudowanie domu. Tak wogóle to będziemy ze znajomymi budować bliźniaka.W związku z ograniczonymi finansami myslimy o postawieniu powierzchni ok. 2x100mkw. 2.Ile może kosztować wybudowanie takiego domu i jaką technikę polecacie? Dodam, że planujemy wybudować dom z poddaszem użytkowym, które niekoniecznie musi byc od razu wykończone. Narazie nie posiadamy dzieci więc można mieszkać na parterze, który zgodnie z projektem posiada ok. 60mkw. Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić inną dobrą działkę w cenie ok. 80-90tyś o powierzchni 700-800 mkw to proszę o info. Trochę dużo jak na początek ale mam nadzieję, że będziecie chcieli się podzielic wiedzą praktyczną której narazie mi trochę brakuje. PozdrawiamJimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witaj Kolegoi zajrzyj sobie tutaj :http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54419&start=360PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts